Powder style fried shrimp, fish house Bakar Pak Tarjo



Materials:
Shrimp, which has been in clear
Powder-flavor
-1 Eggs

Ways of making:
-Mix flour dough with the egg flavor that has been shaken, and enter the shrimp that have been peeled and clean, stir well to the average.
After-fried in hot oil until brown in color.
Lift-ready and presented.
(For 1)

Shrimp, oyster sauce style house Mr. Fish Bakr Tarjo
Materials:
Shrimp, which has been in clear
-Sliced onions
-2 Cloves

garlic
-3 Cloves onion
-5 Seeds, cayenne pepper
-2 Seeds, red chili, finely cut
1sdt-sweet sauce
1sdt-oyster sauce
-1/2sdt Sasa
-1/2sdt Salt

Ways of making:
-Heat oil and fry until half cooked shrimp, and lift the Drain
-Stir fry the onions, sliced chilies, garlic, onion merah.Masukkan fried shrimp and oyster sauce
-Add flavor and fry until cooked.


Udang goreng Tepung ala Pondok Ikan Bakar Pak Tarjo
Bahan-bahan:
-Udang yang telah di bersihkan
-Tepung bumbu
-1 butir telur

Cara pembuatan :
-Campurkan adonan tepung bumbu dengan telor yang sudah dikocok, lalu masukkan udang yang telah di kupas dan di bersihkan, aduk hingga rata.
-Setelah itu goreng di dalam minyak panas hingga berwarna kecoklatan.
-Angkat dan siap disajikan.
(Untuk 1 orang)

Udang saos tiram ala Pondok Ikan Bakar Pak Tarjo
Bahan-bahan :
-Udang yang telah di bersihkan
-Irisan bawang bombay
-2 siung bawang putih
-3 siung bawang merah
-5 biji cabe rawit
-2 biji cabai merah yang dipotong halus
-1sdt kecap manis
-1sdt saos tiram
-1/2sdt sasa
-1/2sdt garam

Cara pembuatan :
-Panaskan minyak dan goreng udang hingga setengah matang, angkat dan tiriskan
-Tumis bawang bombay, irisan cabai, bawang putih, bawang merah.Masukkan udang goreng dan saos tiram
-Tambahkan bumbu penyedap dan goreng hingga matang.

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

Tidak ada komentar:

Posting Komentar